Opis

Uredska stolica COSM HERMAN MILLER pruža potpuno novi doživljaj sjedenja te njezini dizajneri Studio 7.5 predstavljaju je kao “Stolica dizajnirana za Vas, krajolik i svijet”.

Sjedeći u novoj uredskoj stolici COSM zaboraviti ćete da uopće sjedite na stolici. Njezin sofisticirani ergonomski dizajn odmah reagira na vaše tijelo, pokret i držanje kako bi pružio prirodnu ravnotežu i potpunu podršku. Bez obzira tko je sjedio u stolici prije vas, koliko dugo ćete Vi biti u njoj ili što ćete raditi, COSM vam daje novo iskustvo udobnosti bilo gdje da radite.

Auto-Harmonic Tilt funkcionira zajedno s fleksibilnim okvirom i materijalom kako bi se stvorila potpuna udobnost i podrška. Prilikom nagiba odmah i automatski osigurava uravnoteženu potporu i kretanje, ovisno o vašoj težini i držanju tijela. Leđna suspenzija je prozračna i neutralna na temperaturu, dok je jednodijelni oblik sjedala u skladu s tijelom svake osobe. Korisnik uživa u jednostavnosti sjedenja bez trošenja vremena na prilagođavanje svih karakteristika stolice.

Dimenzije (cm):

Ukupna visina: 114-131
Širina: 67,8-74,4
Dubina: 67,8
Visina sjedišta: 37,6-54,4
Širina sjedišta: 52
Visina rukonaslona: 18,5-29,7

NAGRADE I DIZAJN

RED DOT PRIZNANJE

herman-miller-cosm

Red Dot priznanje: Dizajn proizvoda, čije podrijetlo seže iz 1955. godine, nagrađuje najbolje proizvode kreirane u toj godini. U 49 kategorija proizvođači i dizajneri prijavljuju svoje inovacije na natjecanje. Na dan mladih profesionalaca, diplomirani dizajneri, koji su završili akademsko obrazovanje u zadnjih pet godina, imaju mogućnost sudjelovati u izvlačenju za jedno od 50 besplatnih mjesta prijave. Prema geslu “U potrazi za dobrim dizajnom i inovacijama”, žiri ocjenjuje prijave i nagrađuje Red Dot priznanjem proizvode koji su ih pridobili visokom kvalitetom dizajna.

O PRIZNANJU – https://www.red-dot.org/about-red-dot/red-dot-award/?r=1

Informacije:

Rukonasloni: Fiksni i rukonasloni u obliku lista
Nagibni mehanizam: Auto Harmonic Tilt
Kotačići: 65 mm kotačići (tepih) (BB)
Opcije: Dipped-in-color-Glacier (ledenjak), Dipped-in-color-Nightfall (sumrak), Dipped-in-color-Canyon (kanjon),
Baza:  Grafitna baza, grafitni okvir i materijal, mineralna baza, studio bijeli okvir i mineralni materijal

Zaboravite na gravitaciju

Cosm-ov Auto-Harmonic nagibni mehanizam, Intercept ovjes i fleksibilni okvir funkcioniraju zajedno te Vam daju osjećaj bestežinskog stanja.

herman-miller-cosm

Auto-Harmonic Tilt – nema potrebe za podešavanjem

Nagibni mehanizam trenutno i automatski pruža potporu i pokret, ovisno o Vašem tijelu i držanju.

Intercept ovjes

Prozračan i neutralne temperature, kontinuirani oblik elastomernog ovjesa uklanja prazninu između sjedišta i leđa, odgovarajući tijelu svake osobe i pružajući dinamičnu potporu kralježnici.

Fleksibilni okvir – udobnost pokreta

Tanak, ali čvrsti okvir se čini kao gotovo nepostojeći i pruža potporu prilikom savijanja, tako da udobno možete kretati gornjim dijelom tijela.

Stolica za svakoga

Bez obzira tko je sjedio u stolici prije Vas, koliko ćete dugo sjediti u njoj i što ćete raditi, Cosm Vam pruža trenutnu udobnost, gdjegod da radili.

uredska stolica herman miller cosm

Učinkovitost se spaja s ljepotom

Cosm je jednako ugodan za oko kao i za sjedenje.

uredska stolica herman miller cosm

uredska stolica herman miller cosm

DETALJI

Stolica za Vas

Sjednite u Cosm stolicu i zaboraviti ćete da sjedite u stolici. Sofisticirani, ergonomski dizajn trenutno se prilagođava Vašem tijelu, pokretu i držanju, te pruža prirodnu ravnotežu i potpunu potporu.

Raznovrsne boje  

Cosm stolica je raspoloživa u jednoj boji od vrha do dna u svrhu jedinstva dizajna i skulpturne kvalitete stolce. Dizajneri su surađivali sa odsjekom materijala u Herman Milleru i  usuglasili se za tri boje – Canyon, Glacier i Nightfall (kanjon, ledenjak i sumrak).

uredska stolica herman miller cosm

Uvođenje rukonaslona u obliku lista

U svrhu pružanja veće udobnosti i osjećaja opuštenosti Studio 7.5 je kreirao Cosm rukonaslon u obliku lista, kojeg odlikuje mekani, ali čvrsti dizajn u obliku zipke, te pruža veliko, udobno odmorište za Vaše laktove. Dizajn nosiljke čini držanje telefona ili knjige prirodno i udobno i držanje ruku pod kutem znači da ruke neće smetati na radnom stolu kada dođe vrijeme za rad na računalu.

uredska stolica herman miller cosm

Title

Go to Top