Opis

Kad udobnost i dizajn zadovoljavaju najbolji omjer cijene i kvalitete, govorimo oergonomskoj uredskoj stolici Herman Miller Lino.

Svaki bi ured trebao imati ergonomsku uredsku stolicu sa svim potrebnim karakteristikama. U kombinaciji s elegantnim izgledom američki brend Herman Miller približio se svojoj viziji dobro dizajnirane uredske stolice dostupne svima.

Stoga su Sam Hecht i Kim Colin stvorili Herman Miller Lino – uredsku stolicu kojom su ostavili udobnost i kvalitetu uz pristupačnu cijenu.
Zahvaljujući širokoj paleti dizajna okvira, membrana i tekstila, Lino postaje idealna okretna stolica za svakog korisnika!

uredska-Stolica-HERMAN-MILLER-LINO

Potpuna podrška za kralježnicu:

Izdvojena površina za sjedenje i površina naslona membrane pružaju optimalnu podršku za kralježnicu  korisnika. Zahvaljujući kombinaciji različitih opružnih napetosti, membrana je posebno prozračna.

Prilagodite svoju Lino stolicu odabirom između crnog ili mineralnog okvira, šest različitih boja ovjesa i velike raznolikosti opcija presvlaka. Za bazu odaberite boju koja odgovara okviru ili, za elegantniji izgled, odlučite se za  polirani aluminij.

uredska-Stolica-HERMAN-MILLER-LINO

Karakteristike:

Posture fit SL – podešavanje potpore lumbalnog dijela kralježnice
Mogućnost podešavanja po visini
Multifunkcionalni rukonasloni
Kotači za tvrde ili meke podloge
Sjedište podesivo po dubini
Razne vrste baza i tkanina

Dimenzije (cm):

Visina: 96,5-111,7
Širina: 70,4
Dubina: 38,4-45,4

DIZAJN

Lino Sama Hechta i Kim Colin

Nagrađeni dizajniranjem radne stolice visoke kvalitete s iznimnom vrijednošću, nagrađivani dizajneri Hecht i Colin inspiraciju su pronašli u ograničenjima. Zahvaljujući njihovoj dizajnerskoj vještini i  ergonomskoj stručnosti Herman Millera – uključujući patentiranu tehnologiju PostureFit – Lino se pridružuje  portfelju radnih stolica visoke kvalitete.

Lino, kojeg su za Herman Miller dizajnirali Sam Hecht i Kim Colin iz londonskog Industrial Facility , dobio je nagradu iF Design Award u kategoriji Product Design.

Pažnja prema detaljima rođenog u Britaniji Hechta nadopunjuje arhitektonski senzibilitet rođen u Kaliforniji; zajedno dizajniraju namještaj i proizvode koji se odnose na krajolike u kojima se koriste.

Colin kaže: “Težimo jednostavnosti  koja ne ide na štetu dobre funkcionalnosti”. Hecht dodaje: “Ono što iz toga proizlazi neka je vrsta ravnoteže u kojoj su proizvodi relevantni i trajni”.

Njihov studio, Industrial Facility, smješten je u središnjem londonskom kvartu Clerkenwell, samom mjestu suprotnosti, modernosti i profesionalnosti, domu mislilaca i zabavljača.

Title

Go to Top