Opis

Uredska stolica HERMAN MILLER SAYL

Karakteristike
Podesiva lumbalna potpora
Naslon izveden od visokokvalitetnog gumenog odljevka
Sjedište tapecirano visokokvalitetnom tkaninom
Baza stolice izvedena od visokokvalitetnog PVC odljevka 

Mehanizam:
Kinemat® tilt sistem s dva stupnja regulacije te prednjim i stražnjim nagibom s graničnikom reagira na svaki pokret tijela te mu se u potpunosti prilagođava.
Uredska stolica SAYL također omogućava i pomicanje naslona u skladu s pokretima tijela, tako prirodno da osoba ne primjećuje prijelaz iz uspravnog u naslonjeni položaj te ravnomjerno raspoređuje težinu tijela ovisno o položaju sjedenja na uredskoj stolici.

Nasloni za ruke: podesivi u 3 smjera
Baza: aluminijska, kromirana
Kotačići: samokočioni kotačići za tepihe ili parkete

Dimenzije (cm):

Visina: 103,5
Širina: 72,9
Dubina: 66

DETALJI

Nova i preferirana u svojoj klasi

Dobar dizajn, zdrava potpora i izuzetna vrijednost su uvijek privlačni – stolica Sayl obuhvaća sve to.  Primjenom pametnog inženjerstva prilikom preinake jednostavnih materijala, omogućili smo dostupnost stolice Sayl većem broju ljudi. Sayl dizajner Yves Béhar i naš razvojni tim su razmatrali i preispitivali svaki dio dizajna – i na kraju su oblikovali sveobuhvatnu liniju sjedala, koja je nova i preferirana u svojoj klasi s obzirom na kvalitetu, učinkovitost i dizajn.

Inteligentni 3D leđni naslon

Neuokviren, inteligentni 3D leđni naslon stolice Sayl dopušta Vam istezanje i kretanje, uz zdravu ravnotežu potpore i slobode. Elastomerni dijelovi ovjesa leđnog naslona razlikuju se po debljini i zatezanju sa ciljem pružanja veće potpore na prijelaznim dijelovima uz kralježnicu i manje na svim drugim mjestima da bi se poticao puni raspon kretanja u sjedećem položaju.

herman miller sayl uredska stolica

PostureFit

Konstrukcija inteligentnog 3D ovjesa leđnog naslona stolice Sayl pruža pasivnu PostureFit potporu križima, što omogućava kralježnici da održi svoj prirodni  oblik slova S i osnažuje tijelo pri zdravom držanju uz smanjenje umora.

herman miller sayl uredska stolica

Dinamična potpora

Osnovna školjka sjedišta potpuno tapecirane radne stolice imitira inteligentni 3D ovjes, pružajući istu dinamičnu potporu u tradicionalnijem leđnom naslonu. Opcijska lumbalna potpora je raspoloživa za oba modela stolica i pruža mogućnost podešavanja u rasponu od 10 cm.

herman miller sayl uredska stolica

Izbor estetike

Neuokvireni leđni naslon stolice Sayl i  Y-oblik potpore tvore upadljivu estetiku ugodnu za oko, koja otkriva inspiraciju i namjeru dizajnera. Rastezljiva, pletena navlaka leđnog naslona pruža mekaniju, topliju estetiku, zadržavajući pritom ljepotu, potporu i prozračnost 3-D ovjesnog leđnog naslona stolice Sayl. Na raspolaganju stoji i potpuno tapecirana verzija. Obje opcije nude izražajnu paletu boja koja će upotpuniti svako okruženje.

herman miller sayl uredska stolica

Odgovorni dizajn

herman miller sayl uredska stolica

Inspirirano visećim mostovima – konstrukcije koje pružaju najveće prednosti koristeći manje materijala—Yves Béhar je primjenio princip rada takvih zapanjujućih konstrukcija za izradu stolice Sayl.

Ekološki dematerijaliziran dizajn uredske stolice koristi manje materijala na inventivne načine za pružanje ergonomske potpore ljudima do težine od 159 kg.

Proizvodimo Sayl stolice na tri kontinenta da bi se smanjila udaljenost između tvornice i kupca.

Ovaj proizvod ne sadrži PVC i materijali su gotovo u cijelosti obnovljivi.

 

 

DIZAJN

Ljepota, elegancija, poštovanje prema okolišu

Zamolili smo dizajnera Yves Béhar da oblikuje vrlo pristupačnu stolicu koja bi objedinjavala sve za što ime Herman Miller stoji—prekrasan dizajn, prvorazrednu ergonomiju, elegantnu konstrukciju i poštovanje prema okolišu.

herman miller sayl uredska stolica

Ovjes stolice

Béhar, koji živi u San Franciscu, je počeo razmatrati vrste dizajna koji su najdjelotvorniji. Onda je pogledao u poznatu znamenitost svoga grada: most Golden Gate. Béhar se pitao, mogu li se inženjerska načela visećeg mosta primjeniti na stolicu?

Ideja da se koristi ovjes za potporu neuokvirenog leđnog naslona, značilo je da se elasteromerni materijal može rastegnuti na način da pruža najveću napetost na točkama gdje je potpora potrebna i najmanje na područjima koja bi dozvoljavala najširi raspon pokreta.

herman miller sayl uredska stolica

Nešto jedinstveno

Zašto naziv “Sayl” umjesto na primjer naziva “Most”? Pogledajte stolicu sa strane. Vidite li sličnost sa punim jedrom? Ime odražava jedrenjaka koji prolazi ispod mosta koji je inspirirao originalni dizajn. Zamjenom slova “i” u “sail” (jedro) sa “y” je znak odobrenja inovativnoj Y-konstrukciji uredske stolice.

herman miller sayl uredska stolica

 

VIDEO

Title

Go to Top