Opis

Inovativan materijal – 2 tipa polipropilena u različitim dijelovima naslona daju korisniku savršenu otpornost i podršku gdje je potrebno.
Uredska stolica SETU Herman Miller se savija i prilagođava svakom Vašem pokretu.

Sjedalo i naslon za leđa:
Single support naslon sa spiralnim oblikom i konturom na uredskoj stolici rezultat je dugoročnog usavršavanja tehnologije.
Tehnologija Kinematic Spine integrirana je u stražnje okvire stolice kako bi se omogućilo različito pozicioniranje i kontinuirana podrška.

Dimenzije (cm):

Visina: 98
Širina: 61
Dubina: 68,5

DETALJI

Dizajnirano kao odgovor na promjenu

Više surađujemo u različitim okolinama – ali provodimo manje vremena na svakom mjestu. Očekujemo da ćemo raditi bilo gdje i svugdje i potreban nam je namještaj koji je tome prilagođen.

herman-miller-setu-uredska-stolica

Dizajniran za trenutnu udobnost

Dok se tehnologija mijenjala u pogledu gdje i kada sjedimo, to ne bi trebalo mijenjati činjenicu kako volimo raditi: udobno. Stolice Setu su dizajnirane da pružaju trenutnu udobnost od trenutka kada sjednete.

herman-miller-setu-uredska-stolica

Izrada sa kinematičnom kralježnicom

Inovacija materijala pruža Setu stolicama jedinstvenu kombinaciju fleksibilnosti i čvrstoće. Kinematična kralježnica se sastoji od dvije vrste polipropilena da bi kontrolirala otpor i podržavala Vašu težinu prilikom naginjanja. Savija i pregiba se svakim pokretom, reagirajući na prirodne kretnje tijela.

Precizno prilagođen Lyris 2 elastomerni materijal je bolji konstrukcijski element nego tekstil i koristi se za izradu jednodjelnog sjedišta i leđnog naslona Setu stolice. Prozračni, savitljivi tkani ovjes se prilagođava Vašim sjednim kostima, pružajući konturnu ugodu kao i prozračivanje.

herman-miller-setu-uredska-stolica

Svaka se molekula broji

Stolica Setu je rješenje Studija 7.5 za suradničke, manje službene radne prostore. Od graciozne zakrivljenosti trakastih rukonaslona do izdržljive, neobložene baze H-legure, svaki dio Setu stolice je pažljivo oblikovan i preoblikovan da bi se osiguralo da svaka molekula pada točno na pravo mjesto da bi pružala svu željenu funkcionalnost.

herman-miller-setu-uredska-stolica

Više i manje

Rezultat je dematerijaliziran dizajn, koji koristi manje materijala – samo 7.7 kg za višenamjensku stolicu – nosivosti do 136 kg. Široki raspon presvlake i materijala znači da možete prilagoditi Setu stolicu da bude žarišna točka ili da se uklopi u Vaš radni ili životni prostor.

herman-miller-setu-uredska-stolica

Jedinstvena kombinacija fleksibilnosti i čvrstoće

herman-miller-setu-uredska-stolica

Oblikovano za ljude

Funkcija i obris stolice Setu je oblikovano svijetom koji nas okružuje. Dizajneri u Studio 7.5 su promatrali kako je mijenjanje tehnologije utjecalo na način na koji radimo, gdje radimo i kako se krećemo tijekom dana.

herman-miller-setu-uredska-stolica

Linija

Svestranost kinematične kralježnice proširuje pojam Setu stolice na cijelu liniju sjedišta, koja podržava mnoštvo načina držanja tijela.

herman-miller-setu-uredska-stolica

 

DIZAJN

Inspiracija putem opažanja

Tipična priča dizajna stolice ide ovako:počinje sa idejom stolice i oblikuje se sukladno Vašem okruženju. Ali prilikom dizajniranja Setu stolice, Studio 7.5 u Berlinu je dozvolio okruženju da oblikuje obrise i učinkovitost stolice. To je inspiracija putem opažanja.

herman-miller-setu-uredska-stolica

Zajedno sa Studio 7.5, kombinirali smo našu stručnost u dizajnu i izvrsnost u proizvodnji i proučavali, učili, pitali i ponovno učili. Način rada i način života je sada drugačiji. Potrebno je drugačije razmišljanje da bi se prilagodili tome. Na taj smo način kreirali Setu stolicu.

herman-miller-setu-uredska-stolica

VIDEO

Title

Go to Top