Opis

Herman Miller Verus stolica redefinira što sve može predstavljati pristupačna radna uredska stolica.

Dizajnirana praktično s visokim prisutnošću ergonomije, pruža ljudima i kratkoročnu i dugoročnu udobnost po jednako pristupačnoj cijeni.

Dimenzije (cm):

Height: 99,8-110 cm
Width: 66,8-71,1 cm
Depth: 64,3-65,5 cm
Seat Height: 43,4-53,8 cm
Seat Depth: 39,4-46,5 cm
Seat Width: 49,8 cm
Arm Height: 19,3-29 cm

Ergonomija na prvom mjestu

Svi u vašem uredu zaslužuju ergonomsku podršku i poravnanje kralježnice. Ugrađenim sakralnim ojačanjem i opcijama za podesivu lumbalnu potporu, Verus ojačava dobrobit zaposlenika kroz projektirani dizajn koji je pristupačan za sve.

uredska-stolica-herman-miller-verus

Estetika 

Tihog, svestranog oblika koji dolazi u rasponu boja i tkanina i mogućnosti ovjesa, tapeciranog ili TriFlex naslona, ​​obitelj Verus lako se prilagođava bilo kojoj estetici.

uredska-stolica-herman-miller-verus

Odlučite se za TriFlex i ostvarite ergonomske performanse s još više trajnosti. Konstruirano fleksibilno uzorkovanje definira tri ergonomske zone – sakralnu i donju lumbalnu, središnju kralježnicu i gornju lopaticu – kako bi oblikovale, prozračivale i kretale se tijelom za snažno, udobno prianjanje i potpunu potporu kralježnice. A budući da je ova podrška izrađena od izdržljivog polimera koji se lako čisti, TriFlex se ističe u svim radnim okruženjima, uključujući zdravstvo i obrazovanje.

uredska-stolica-herman-miller-verus

Stvorena kako bi dominirala prostorom

Učinkovito dizajnirana stolica osigurava jednako dobar rad kao i ljude koji ga koriste.
Verus stolica proizvedena prema našim najvišim standardima kvalitete i podržana 12-godišnjim jamstvom 24/7. S opcijama poput izdržljivih leđa Triflex koja se lako čisti, Verus je odlična opcija u bilo kojem radnom okruženju – u kućnom uredu kako bi zaštitili svoje zdravlje.

uredska-stolica-herman-miller-verus

 

PREUZMITE KATALOG

Katalog uredske stolice Herman Miller Verus

Title

Go to Top