Uredska stolica Aeron – s plastikom izvučenom iz oceana

STVARAJUĆI NAJBOLJE, BOLJE JE ZA NAŠU PLANETU

U Herman Miller-u došlo je do poboljšanja Aeron stolice, koja je prije gotovo 30 godina u potpunosti promijenila percepciju onoga kako bi uredska stolica trebala izgledati te koje bi joj trebale biti performanse.

Dodavajući plastiku koja je izvučena kao otpad iz oceana u tijelo same stolice, sve bez umanjivanja onoga što je čini najboljom radnom stolicom na svijetu.

Pionirski dizajn ide naprijed

Ergonomski do srži, Aeron je dizajniran za širok raspon različitih tipova tijela, zahvaljujući opsežnom istraživanju dizajnera Billa Stumpfa i Dona Chadwicka. Njegovo je lansiranje bilo pionirsko u industriji uredskog namještaja – i još uvijek jest, zahvaljujući ažuriranim istraživanjima i inovacijama u materijalu, uključujući sada i dodavanje oceanske plastike u tijelo stolice. Oduvijek smo znali da je Aeron dobar za naša tijela – sada je jednako dobar i za naš okoliš.

Dizajniran za elemente

Aeron je dostupan u paleti od četiri pomno uređena materijala usredotočena na elemente izvučene iz zemlje. Onyx je dramatična ultra-crna nijansa namijenjena modernizaciji Aerona. Grafit je prepoznatljive tamnosive boje s klasičnom teksturom. Ugljik nudi uravnotežen neutral koji jednako dobro izgleda u toplim i hladnim okruženjima. Mineral je najlakši i osvjetljava Aeronove fine točke, idealan je za otvorene tlocrte i prostore. Svaka komponenta stolice je pažljivo osmišljena, stvarajući skladnu paletu boja.

uredska-stolica-aeron-dizajn
udobne-uredske-stolice

Tamo gdje udobnost susreće podršku

Aeron stolica mjerilo je ergonomskih sjedala od svog debija 1994. Od tada je Herman Miller naučio mnogo o tome kako najbolje podržati ljude – i njihove položaje. Aeron nudi pametniju raspodjelu težine kroz 8Z Pellicle, podesivi PostureFitSL za potpunu potporu kralježnice te uravnotežen nagib i prirodno kretanje zahvaljujući Harmonic 2 Tilt.

Održivo od početka

Aeronovo naslijeđe održivosti i inovacija nastavlja se od svog uvođenja prije gotovo 30 godina. Pokazao se kao pionir u ergonomiji i inovacijama materijala, ne oslanjajući se na standardnu uporabu pjene, tkanine ili kože koja se tada nalazila u većini uredskih stolica. To je ujedno i prvi proizvod iz Herman Miller-a koji je dobio vodeću certifikaciju Cradle to Cradle V3 Silver Level. Aeron se sastoji od više od 50% recikliranog materijala – a sada mu je dodana i plastika izvučena iz oceana, preusmjeravajući više od 150 tona plastike svake godine iz ekosustava.( na temelju godišnje prognoze prodaje)

odrziva-uredska-stolica
velicine-aeron-stolice

Više „uključen“ stolac

Aeronove tri veličine – A, B i C – precizno su dizajnirane da prihvate širok raspon različitih tipova tijela. Većina ergonomskih stolica prilagođena je pet do 95 posto ljudi, ali vjerujemo da još širi raspon pojedinaca zaslužuje stolicu koja im odgovara: sve od visine naslona, do širine sjedala, do mehanizma nagiba, pa sve do veličina baze. Postoji Aeron prikladan za gotovo sve ljude – od prvog do 99. postotka.