Uredska stolica BJARG

Ovo je Bjarg – stolac nastao nadahnut razgovorima i konzultacijama s klijentima u Skandinaviji i točno je onakav kako se očekivalo – pouzdan, izdržljiv i napravljen da traje.

Kada u Nowy Styl rade na portfelju proizvoda, uvijek misle na krajnjeg korisnika, a Bjarg je upravo zato odgovor na potrebe klijenata jer je nastao iz razgovora, savjetovanja i razmjene ideja.

uredska-stolica-bjarg
uredska-stolica-bjarg
uredska-stolica-bjarg

Budući da sada više nego ikad trebamo pouzdana, dobro utemeljena rješenja, jedno od njih je upravo stolac Bjarg. Samo ime je izvedeno iz islandskog te izvorno znači “stijena”. I to nije slučajno. Bjarg je pouzdan proizvod napravljen da traje i također je izvrsna osnova i temelj za dizajniranje vašeg uredskog prostora.

Bjarg odgovara na stvarne potrebe organizacija i njihovih zaposlenika, a riječ je o ergonomskoj stolici koja dolazi u više varijanti, s različitim visinama naslona, mehanizmom, naslonom za ruke ili naslonom za glavu.

Njegov oblik i dizajn čine ga usklađenim s bojama Zemlje, a moguće je odabrati tople nijanse smeđe i crvene, prigušene plave, duboko kraljevsko plave ili mirne sive. Te su boje obično povezane s prirodom i skladom, a ako ih odlučite koristiti u svom uredskom prostoru, sigurno će poboljšati vaše mentalno i fizičko blagostanje.

Svojom jednostavnošću i minimalizmom, Bjarg će biti savršen kao tihi junak vašeg ureda, podržavajući zdravlje i dobrobit vaših zaposlenika.

uredska-stolica-bjarg
uredska-stolica-bjarg
uredska-stolica-bjarg