Uredska stolica Indeed

Tapecirano sjedište napravljeno od plastičnih boca:

Dauphinova nova stolica izrađena je od do 14 plastičnih boca

INDEED: Lako održiva stolica

Mnogi zaposlenici proveli su više od godinu dana radeći od kuće i zaista su počeli cijeniti ergonomske uredske stolice u improviziranom kućnom uredu. Sad kad je državna obveza rada od kuće završila, sve se više ljudi vraća u ured na barem nekoliko dana u tjednu – te i dalje žele sjediti na visokokvalitetnoj stolici kojom je lako upravljati. Dauphinova nova INDEED zaokretna stolica ne samo da zadovoljava najviše ergonomske standarde, već svojom profinjenom laganom konstrukcijom i vitkim dizajnom unosi dašak svjetlosti u bilo koji radni prostor – u tvrtki i kod kuće. Zahvaljujući potpuno održivom proizvodnom procesu i ekološkim materijalima koji se koriste, također udovoljava najvišim standardima ekološke osviještenosti. Primjerice, ovisno o verziji, do 14 recikliranih PET boca koristi se za izradu presvlake sjedala INDEED.

uredska-stolica-indeed-dizajner

Počevši od pametne dizajnerske ideje Dauphinovog dizajnera Rüdiger Schaacka, vlastitog razvoja i proizvodnje pa sve do logistike, s INDEED stolicom fokus je u velikoj mjeri na održivosti i lakoći. Njen čisti izgled čini je finim pratiteljem u uredu, a pametan dizajn čini je uistinu laganom zbog čega je laka za rukovanje. Sa svojim elegantno izrađenim naslonom, u kombinaciji s vizualno podrazumijevanim mehanizmom i jasno definiranim ergonomskim upravljačkim elementima, zaista zahtjeva minimalnu upotrebu materijala uz maksimalnu funkciju. Njene izuzetno sofisticirane ergonomske značajke osigurale su INDEED stolici priznati pečat kvalitete „Testirano i preporučeno“ tvrtke Aktion Gesunder Rücken (AGR).

uredska-stolica-indeed-dauphin (1)

Od plastike i pjenastih materijala do presvlaka, materijali za okretnu stolicu, koja se proizvodi u Njemačkoj, svi dolaze iz lokalne regije, u radijusu ne više od 60 kilometara od tvornice Dauphin u Offenhausenu. INDEED je jednostavna za demontirati i montirati te se stoga može transportirati u kutijama koje štede prostor i smanjuju emisije CO2 pomoću Dauphinove vlastite flote vozila.

uredski-stolac-dauphin-indeed (1)
uredski-stolac-dauphin-indeed (1)

Velika pažnja posvećena je i održivosti kada je u pitanju odabir materijala za presvlake: Na primjer, presvlaka Tonal, koja je dostupna u mnogim bojama, 99 posto je izrađena od recikliranih PET boca. Ovisno o verziji – s mrežicom ili tapeciranim naslonom – to znači da se u INDEED-u može naći do 14 recikliranih PET boca.

Pametna konstrukcija, ergonomski sofisticirane značajke, pametan dizajn i ekološki prihvatljivi materijali čine Dauphinovu INDEED stolicu lako održivom stolicom koja ispunjava težnje nove generacije.

dauphin-uredske-stolice-indeed