Uredski ormarići Puzlo

uredski-ormar-puzlo

Da postoje nagrade Oskar za namještaj, ormarići Puzlo bili bi na prvom mjestu kao sporedni glumci. To ne znači da je njihova uloga sporedna. Naprotiv, ova usporedba naglašava njihovu značajnu ulogu u uredskom okruženju.

No, za razliku od filmske industrije, u svijetu dizajna nitko se ne trudi pružiti priznanje sporednim ulogama. Što je šteta, jer broj jedan u ovoj kategoriji sigurno bi bili Puzlo ormarići. Savršen su primjer sporednog glumca. Koristite ih svaki dan za spremanje stvari koje bi inače ležale i stvarale nered vodećim glumcima u uredskom prostoru – stolicama ili stolovima. I morate priznati da bi nered zasjenio “zvijezde”. Zahvaljujući Puzlu vodeći glumci uredskog prostora mogu zasjati.

ormarići za ured puzlo

Puzlo će vjerojatno biti jedna od prvih stavki koju primijete svi gosti vašeg ureda. Budući da ima brojne mogućnosti postavljanja i širok raspon opcija boja, te osobine mogu se lako koristiti za stvaranje željenog dojma. Ovo je početak pripovijedanja, a ostala oprema gostima će ispričati ostatak priče.

Zaposlenici su glumci u uredu, a njihov je posao poput filmske produkcije. Ključ uspjeha je komunikacija među njima. I tu dolazi Puzlo. Ima funkciju padajućeg okvira, tako da možete ispustiti poštu za sve one koji trenutno nisu u uredu, kao i prednju stranu koja se može koristiti za pisanje ili objavljivanje bilješki. Možda se čini trivijalnim, ali u praksi su ove funkcije vrlo korisne.

uredski-ormar-puzlo
uredski-ormar-puzlo
uredski-ormar-puzlo

Hitovi na kino blagajnama moraju biti jedinstveni. Mogu imati različite osobnosti, različit pogled na život, specifične probleme, strasti, razonode i na kraju, ali ne manje važno, tajne. Upravo je ova privatnost ključni razlog zašto se drugim likovima ili publici mogu svidjeti ili zašto ne. A ta privatnost može ostati skrivena zahvaljujući Puzlu. Ovo je vaš komadić zemlje u zajedničkom prostoru. Možda zadržavate mekanu igračku koja je s vama već godinama i uvijek vam pomogne da se nasmiješite, čak i kad vam kretanje postane teško? Ili vas možda stijena lave podsjeća na najbolji odmor ikad? Fotografija vaše mačke koja vas čeka kući i trlja po nogama? Ili možda samo neki dokumenti ili prijenosno računalo tvrtke, koje ne želite ponijeti kući? Priznajmo, ljudi bi vas mogli pitati ili komentirati nešto za bilo koju od ovih stvari. S druge strane, Puzlo nikada neće postavljati pitanja ili iznositi osuđujuće mišljenje. Samo će pohraniti vaše predmete i sakriti ih daleko od znatiželjnih očiju. Vaša je imovina na sigurnom. I vi također.

Na kraju, ne postoji dvojba: svaki ured treba pomoćne glumce. I u ovoj kategoriji presuda žirija je očita: nagrada ide Puzlu!

nowy-styl-uredske-stolice
uredski-ormar-puzlo-nowy-styl
nowy-styl-uredska-stolica